Mol öpis anders als Chäs, Schinke oder Salami.. aber was esch Pastrami?
Pastrami esch es gräucherets ond guet gwörzts rots Fleisch in dönne Schiibe.
För 4 Schiibe Brot:
-
4 grossi Schiibe Ruchbrot schniide ond toaste
Ufstrich:
-
e Hand voll grüeni Olive chli hacke (am beste grad entsteinti chaufe)
-
2 EL Rahmquark
-
2 EL grobkörnige Sämf
-
2 EL Olivenöl
-
e guete Sprotz Zitronesaft
alles zäme verrüere ond ofs Brot striiche
-
4 grossi Blätter Salot (oder velli clini) ofs bestrechne Brot legge
-
4-6 i Schiibe gschnettni Essiggorke ofd Salotblätter legge
-
s'ganze Pack Pastrami elegant obe druf legge ond denn dä erfröschendi Toast grad gniesse
- Variante-Idee: Anstatt Brot cha mer notürli au Pumpernickel oder Dinkelbrot näh aber je noch dem öbertönts d'Musig vom Pastrami
- Variante-Idee: Anstatt Pastrami cha mer n0türli au es Trochefleisch oder en chalte Brote näh