Mol öpis anders als Chäs, Schinke oder Salami.. aber was esch Pastrami?

Pastrami esch es gräucherets ond guet gwörzts rots Fleisch in dönne Schiibe.

 

För 4 Schiibe Brot:

  • 4 grossi Schiibe Ruchbrot schniide ond toaste 

Ufstrich:

  • e Hand voll grüeni Olive chli hacke (am beste grad entsteinti chaufe)
  • 2 EL Rahmquark
  • 2 EL grobkörnige Sämf
  • 2 EL Olivenöl
  • e guete Sprotz Zitronesaft

alles zäme verrüere ond ofs Brot striiche

  • 4 grossi Blätter Salot (oder velli clini) ofs bestrechne Brot legge
  • 4-6 i Schiibe gschnettni Essiggorke ofd Salotblätter legge
  • s'ganze Pack Pastrami elegant obe druf legge ond denn dä erfröschendi Toast grad gniesse

 

  1. Variante-Idee: Anstatt Brot cha mer notürli au Pumpernickel oder Dinkelbrot näh aber je noch dem öbertönts d'Musig vom Pastrami
  2. Variante-Idee: Anstatt Pastrami cha mer n0türli au es Trochefleisch oder en chalte Brote näh

En Guete!